جمعه ۱۷ آذر ۱۴۰۲
پنجشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ 13464 0 13

معرفی دکتر عبدالعلی محمدی (جوزدانی)

سوابق ، نظرات و دیدگاه های دکتر عبدالعلی محمدی

دکتر عبدالعلی محمدی (جوزدانی)

معرفی:
من دکتر عبدالعلی محمدی (جوزدانی)، متولد سال 1348 و اهل اصفهان هستم. تحصیلات کارشناسی و کارشناس ارشد خود را در سالهای 70 و 73 در دانشکده حقوق دانشگاه تهران و تحصیلات دکتری را در سال 1385 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران در رشته حقوق خصوصی به پایان رساندم. از مهرماه سال 1376 ،همزمان با تاسیس رشته حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین، به عنوان عضو هیئت علمی آن دانشگاه مشغول تدریس هستم و در مدت قریب 17 سالی که افتخار معلمی حقوق را داشتم، دانش آموختگان بسیاری را تقدیم جامعه حقوقی ایران کرده ام که تعداد کثیری از آنها، ، امروز به عنوان وکیل دادکستری مشغول به خدمت هستند و  البته حضورشان به عنوان همکار در کنار اینجانب مایه افتخار و مسرت و شادمانی اینجانب است.  16 سال سابقه وکالت و حضور موفق در بیش از 1500 پرونده را در سابقه فعالیت خود دارم.
 
انگیزه:
امروزه کانونهای وکلا در بحرانی ترین شرایط ممکن در طول تاریخ وکالت قرار دارند. لایحه قانون جامع وکالت، با مضمونی که موجودیت کانون و استقلال وکیل را هدف گرفته و با استفاده از قانون « الحاق یک تبصره به ماده (3) قانون وظایف و اختیارات رئیس قوه قضائیه » در شرف ارسال به مجلس است . در این میان، اوضاع در کانون وکلاء  دادگستری مرکز ، از آنچه گفته شد  نیز حادتر است . درحالی که کانون وکلا دادگستری مرکز به جهت نزدیکی به ارکان تصمیم گیری های کلان حاکم بر جامعه وکالت ( قوای سه گانه ) و دربر داشتن قریب نیمی از وکلای کشور، از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید در حرکتی یکدل و یک صدا و تحت مدیریتی واحد و مقتدر، بیرق دار مبارزه با بحران پیش رو باشد، لکن تمام وقت خود را صرف مرزبندی های سهم خواهانه حاصل از رویاروئی دو جناح حاکم نموده است.

  همکاران گرامی، بحران پیش رو به گونه ای بزرگ و سرعت رشد آن به گونه ای زیاد است که غفلت در مبارزه با آن به دلیل مشغولیت به دعواهای شخصی و گروهی ، می تواند به فاجعه ای بزرگ تبدیل شود . فاجعه ای که در نتیجه آن دیگر کانونی نخواهد ماند  تا نیازمند هیات مدیره باشد. 

  در چنین شرایطی ، مهمترین انگیزه اینجانب از ورود به  عرصه انتخابات این بوده و هست که درصورتی که مورد اعتماد و انتخاب همکاران واقع شوم ، قبل از هر چیز همه تلاش خود را صرف خاتمه بخشیدن به خط و مرزهای سهم خواهانه در پیکره مدیریت کانون نموده و تلاش نمایم تا با ایجاد همدلی مبتنی بر گذشت، تعامل سازنده ،هدف محوری و احترام به تجربه و پیشینه کارآمد و موثر کسانی که سابقه نیکو و درخشان در این امر مهم داشته اند و اعتقاد راسخ به این امر که کانون نیازمند یک مدیریت واحد و همدل است و  هرگونه مرز بندی در بین اعضاء هیات مدیره، سبب لطمه به پیکره کانون و عدم توانائی مقابله و مبارزه با چالشهای پیش روی کانون خواهد بود، به هیات مدیره ای همدل و هماهنگ برسیم که این اولین شرط موفقیت هیات مدیره آینده، در مواجهه با چالش های، پیش روی جامعه وکالت است.
 
اصول و برنامه ها:
درصورتی که اینجانب مورد اعتماد و انتخاب همکاران واقع شوم ، اصول و برنامه های 12 گانه زیر را سرلوحه و مبنای کار خود قرار خواهم داد:

1 – تعامل سازنده مبتنی بر هدف محوری ، گذشت و احترام متقابل با سایر اعضاء هیات مدیره به منظور رسیدن به یک هیات مدیره همدل و همراه و یک مدیریت واحد و یکپارچه و پرهیز از هرگونه مرزبندی در پیکره مدیریت کانون.

2 – تلاش مستمر ، علم محور و دانش بنیان همراه با تعامل و مذاکره، در برخورد با هرگونه مصوبه ای که استقلال وکیل و موجودیت کانون را هدف گرفته باشد.

3 – احترام به جامعه وکالت و پرهیز از رفتارهای پدر سالارانه همراه با رفتار صحیح و اخلاق مدارانه با همکاران وکیل و تلاش در حل مشکلات همکاران در تمامی بخشهای کانون.

4 – تلاش در جهت افزایش توانمندی علمی وکلا از طریق ایجاد و تقویت نهادهای دانش بنیان در کانون.

5 – تلاش در جهت افزایش توانمندی تجربی وکلا از طریق ایجاد نهادهای تجربه بنیان در کانون به منظور ایجاد زمینه ی انتقال تجربه معمرین و صاحبان تجربه به وکلای جوان.

6 – تلاش در جهت حاکمیت منشور صحیح اخلاقی بر جامعه وکالت از طریق ایجاد نهادهای اخلاق محور در کانون به منظور آموزش اصول اخلاق و پرهیز از رفتاری غیر اخلاقی .

7 – مشارکت دادن جامعه وکالت و خصوصاً معمرین ، پیشکسوتان و صاحبان تجربه در تصمیم گیری های کلان از طریق ایجاد و تقویت کمیسیون های مشورتی.
 
8 – ایجاد زمینه نظارت عمومی وکلا از طریق شفاف سازی، جامه عمل پوشاندن به اصل علنی بودن جلسات هیات مدیره و انتشار مصوبات هیات مدیره در چارچوب قوانین و مقررات و ارائه گزارش مستمر مالی به همکاران وکیل.

9 – بازنگری در نظام نظارت انتظامی بر رفتار وکلا از طریق آموزش مقررات انتظامی به وکلا و خصوصاً وکلای  جوان در قالب کارگاههای آموزشی و همچنین حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات  میان  وکلا  و شکات از طریق ایجاد نهادهای داوری.

10 – نظارت راهبردی بر مدیریت منابع مالی صندوق حمایت به منظور تقویت بنیان مالی صندوق و ارائه خدمات بهینه به وکلا و کارآموزان، همراه با بازنگری در نظام بازنشستگی در چارچوب قوانین و مقررات.

11 – تغییر اساسی و بنیادین ساختار کارآموزی، از طریق ایجاد و تقویت نهادهای آموزشی مبتنی بر تعامل سازنده کمیسیون کارآموزی با وکلای سرپرست، محاکم قضایی و وکلایی که به منظور آموزش اصول و فنون وکالت و ضوابط قانونی حاکم بر آن انتخاب می شوند و اصلاح مقررات و تکالیف حاکم، به منظور کاربردی کردن دوره کارآموزی و پرهیز از انجام تکالیف غیر ضروری و غیر مفید.

12- اشاعه روح مشارکت جمعی در بین وکلا از طریق تسهیل و ترویج موسسات حقوقی بزرگ و نهادهای داوری و تعامل موسسات و نهادهای مزبور با متقاضیان خدمات حقوقی، به ویژه صاحبان مشاغل در بخش صنعت.

   همکار گرامی، در شرایط مزبور، که امیدی به اصلاح امور جز از طریق حضور پرشکوه شما در انتخابات و برگزیدن افرادی شایسته جهت تصدی مدیریت کانون نیست، از جنابعالی دعوت می شود تا با حضور در انتخابات بیست و هشتمین دوره هیات مدیره کانون وکلا مرکز نقش خود را در هدایت امور، به منظور نیل به وضعیت مطلوب ایفاء نمائید.
 
دکتر عبدالعلی محمدی
کاندیدای
بیست و هشتمین دوره انتخابات هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز
منبع
وکیل 360

وکیل ۳۶۰: گروه حقوقی اندیشه کوروش

توضیح: نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاههای 'وکیل ۳۶۰' نمی باشد.

نظر شما

خدمات وکیل ۳۶۰